888 Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

Δεν πρόκειται για τη γνώμη κάποιου ειδικού αλλά για την γνώμη ενός ανθρώπου που ζει με αυτό το πρόβλημα από όσο μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό του. 

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία πέρα απο τελειομανής, υποφέρει από πολύ άγχος το οποίο πολλές φορές καταλήγει σε κρίσεις πανικού και επειδή στις μέρες μας πολύς κόσμος υποφέρει από αυτές, εκείνη μας δίνει τη δική της λύση στο πρόβλημα. Εσείς δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω και να μάθετε ποια είναι αυτή. Πού ξέρετε; Μπορεί να βοηθήσει και εσάς. 

«Είναι εξουθενωτικό αλλά για μένα και για πολλούς άλλους ανθρώπους έτσι έχουν τα πράγματα. Έχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους για να αντιμετωπίσω το άγχος μου, έχω δοκιμάσει να γυμναστώ, να κάνω διατροφή, διαλογισμό, φάρμακα, τεχνικές αναπνοής… τα πάντα. Πολλές από αυτές τις μεθόδους είχαν επιτυχία αλλά στο τέλος της μέρας το άγχος δεν έλεγε να φύγει από μέσα μου. Παρατήρησα, λοιπόν, πως μόνο ένα πράγμα μπορεί και με ηρεμεί. Το διάβασμα ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα μου και με χαλαρώνει απίστευτα», λέει η ίδια. 

Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

Ξεκινήστε το διάβασμα για να σωθείτε.

Πώς, όμως, μπορεί το διάβασμα ενός βιβλίου να λύσει τα προβλήματα άγχους που μπορεί να έχετε; 

Το να καταφέρετε να μπείτε σε έναν άλλο κόσμο διαβάζοντας θα πάρει το μυαλό σας μακριά απο το άγχος 

Όταν αγχώνεστε εκτός από το μυαλό σας αγχώνεται και το σώμα σας. Το διάβασμα κρατάει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη μακριά και σας επιτρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάτι άλλο. Ένα καλό βιβλίο μπορεί να σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο και να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. 

Τα βιβλία μπορούν να βάλουν σε τάξη το μυαλό σας

Όταν αγχώνεστε αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Διαβάζοντας ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να σημαίνει ότι μεταφέρεστε σε έναν άλλο κόσμο που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά παρόλα αυτά το μυαλό σας μπαίνει σε τάξη. Δεν νιώθετε να απειλήστε από τίποτα, αισθάνεστε μια μοναδική ασφάλεια την οποία χρειάζεστε. 

Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

Απορροφηθείτε από ένα καλό βιβλίο.

Το διάβασμα είναι μια μορφή διαλογισμού 

Με το διαλογισμό ηρεμεί το μυαλό και το σώμα. Αν όμως, ο διαλογισμός είναι κάτι που σας δυσκολεύει πολύ – το να συγκεντρωθείτε δηλαδή μόνο στην αναπνοή σας και να μην σκέφτεστε τίποτα- τότε διαβάζοντας ένα βιβλίο μπορείτε να πετύχετε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Διαβάζοντας φεύγουν ολες οι σκέψεις και το μόνο που υπάρχει είναι το τώρα και η ευχαρίστηση που αισθάνεστε μπαίνοντας στις ζωές άλλων ανθρώπων. 

Δοκιμάστε το, λοιπόν, και ίσως βρείτε το «γιατρικό» που τόσο καιρό ψάχνετε. 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..