ΕνημέρωσηΠολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Θέμα ωρών η ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του στο ΚΙΝΑΛ

Εντός των επόμενων ωρών -και συγκεκριμένα περίπου στις 8.00 μμ- αναμένεται εκτός απροόπτου να ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου την απόφασή του για να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Ήδη έχει επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη αλλά είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης, και αναμένεται να πάει στο γραφείο του στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, από όπου θα κάνει την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, γυναίκα, πρώην βουλευτής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και άμεση συνεργάτιδα της απερχόμενης προέδρου, Φώφης Γεννηματά, συλλέγει υπογραφές από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ώστε μέχρι την Πέμπτη, οπότε εκπνέει η διορία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων, να μπορέσει να τις καταθέσει σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock