Επικαιρότητα
Γιώργος Σκούρας: Η αμπελουργία κρατά ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο

Ο Γιώργος Σκούρας με μακρά εμπειρία στην οινοποιία και με πολυβραβευμένα κρασιά, είναι ένα από τους μεγαλύτερους οινοποιούς στην Πελοπόννησο.
Τον επισκεφθήκαμε στο οινοποιείο του στη Νεμέα, και μιλήσαμε μαζί του για τον ρόλο της αμπελουργίας για την περιφέρεια, την κλιματική κρίση και πώς αυτή επηρεάζει τα αμπέλια αλλά και το κρασί, τη γραφειοκρατία της ελληνικής πολιτείας που δυσκολεύει πολύ τους οινοποιούς και για το αν αξίζει σήμερα ένας νέος να ασχοληθεί με το κρασί.
Για να μην χάνετε κανένα επεισόδιο του Podcast «Ακούγοντας το ελληνικό κρασί», ακολουθήστε μας στο Spotify και στα Apple Podcasts.



