Κόσμος

Τα έλεγε ο Λιακόπουλος! Αρπάζουν παιδιά «αρνητών» στην Ευρώπη!!! Δείτε που τα ΒΑΖΟΥΝ – ΒΙΝΤΕΟ

Απελπισμένη μάνα παρακαλεί για βοήθεια!!! Στέκεται έξω από το κτήριο και τραγουδάει στα παιδιά της – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μια Γερμανίδα μητέρα που επικρίνει τα μέτρα της πολιτείας για τον Covid, έζησε έφοδο στο σπίτι της από την αστυνομία και τα παιδιά της απομακρύνθηκαν βίαια από τις υπηρεσίες παιδικής προστασίας. Τα παιδιά κρατούνται σε κρατική εγκατάσταση και δεν μπορούν να δουν τη μητέρα τους για πάνω από ένα μήνα. Η ταραγμένη μητέρα ζητά βοήθεια, ενώ το βίντεο πρέπει να δουν όλοι οι γονείς στην Ελλάδα, καθώς η νέα διάταξη σχεδίου νόμου προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινήκινδυνεύοντας να χάσει και την επιμέλεια των παιδιών.

Στις 15 Νοεμβρίου 2021, η Μαρία αναφέρει ότι η γερμανική αστυνομία και οι υπηρεσίες παιδικής προστασίας εισέβαλαν στο διαμέρισμα της οικογένειάς της και την χώρισαν βίαια την Μαρία από τα παιδιά της. Στην συνέχεια τα παιδιά οδηγήθηκαν σε μια μονάδα αναδοχής στο Treptow-Köpenick.

Τον περασμένο χρόνο, η Μαρία δεν ήθελε τα παιδιά της να ακολουθήσουν τα σκληρά μέτρα COVID. Το Δικαστήριο ισχυρίζεται ότι απομάκρυναν τα παιδιά λόγω της μη συμμόρφωσης της Μαρίας με την φοίτηση στο σχολείο. Ωστόσο, η Μαρία ζήτησε επανειλημμένα από το παιδικό σχολείο και το συμβούλιο του να επιτρέψουν στα παιδιά της να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η Μαρία εξηγεί ότι η επιδρομή που βίωσε η οικογένειά της «ενορχηστρώθηκε για να είναι όσο το δυνατόν πιο δραματική και τραυματική».

Τα παιδιά νοσταλγούν και τους λείπει απελπιστικά η μητέρα τους. Η Μαρία αναφέρει ότι η 9χρονη κόρη της κλαίει κάθε φορά που είναι μαζί της στο τηλέφωνο. Κανείς στην εγκατάσταση δεν παίζει με τα παιδιά ή δεν αλληλεπιδρά μαζί τους.

Μέχρι να επιστρέψουν τα παιδιά της στο σπίτι, η Μαρία στέκεται έξω από την εγκατάσταση τραγουδώντας για τα παιδιά της.

 

Η Μαρία φοβάται ότι το κράτος θα μετεγκαταστήσει τα παιδιά σε άγνωστη τοποθεσία.

Η Μαρία ζητά από άλλους πολίτες να την ακολουθήσουν έξω από τις κρατικές εγκαταστάσεις και να στηρίξουν όλα τα παιδιά που υποφέρουν, επειδή κρατούνται παρά την θέλησή τους σε όλη την Γερμανία.

Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, για τις οποίες είχε προειδοποιήσει ο Λιακόπουλος!!! Δείτε την μητέρα να μιλάει στο βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock