Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις εν αναμονή της απόφασης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας


Το δικαστήριο καλείται τη Δευτέρα να αποφασίσει σε ποια οικογένεια θα δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, εν μέσω καταιγισμού πληροφοριών, που αποκαλύπτουν τη συμπεριφορά του δράστη απέναντι στην Καρολάιν και την οικογένειά της, αλλά και τα οικονομικά θέματα που απασχολούσαν το ζευγάρι.

Και οι δύο οικογένειες είναι διατεθειμένες να αναλάβουν την ανατροφή του 11 μηνών βρέφους. Η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν, έχει ζητήσει να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού, ενώ η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα που ζητάει επιμέλεια από κοινού.

Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, χαρακτηρίζοντας το Σάββατο «τεχνικά αδύνατο» το αίτημα της οικογένειας του 32χρονου συζυγοκτόνου να αναλάβει την επιμέλεια του μικρού κοριτσιού, προέβη στην αποκάλυψη ότι η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση