Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 32χρονος συζυγοκτόνος


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. Ενός εγκλήματος που συντάραξε το πανελλήνιο από την αφαίρεση ζωής μιας νεαρής μητέρας και σόκαρε την κοινή γνώμη από τη μετέπειτα συμπεριφορά του καθ’ ομολογία δολοφόνου της, ο οποίος επί 37 ημέρες «έπαιζε θέατρο», παραπλανώντας τις αρχές και παριστάνοντας τον τεθλιμμένο χήρο και συντετριμμένο πατέρα. 

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του τον 12ο τακτικό ανακριτή και τον αρμόδιο εισαγγελέα ότι δεν είχε κίνητρο, πρόθεση ή προμελέτη να δολοφονήσει τη μητέρα της μόλις 11 μηνών κόρης του και ομόφωνα μετά από διάσκεψη του έδειξαν το δρόμο της φυλακής.

Άλλωστε τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας σχετικά με τα ψηφιακά πειστήρια, (κάμερες, κινητά τηλέφωνα και το smartwatch που φορούσε το θύμα) ήταν αμείλικτα και αδιάσειστα. Δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν ήταν ο 32χρονος σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση