Τρόπος Ζωής

Τζένη Καζάκου: Στο Λύκειο με χαστούκισε καθηγητής, πήγαμε στην αστυνομία

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε η κόρη της Τάνιας Τρύπα και του Κωνσταντίνου Καζάκου, Τζένη Καζάκου, καθώς αναφέρθηκε στην εποχή που πήγαινε σχολείο και το bullying που βίωσε, επειδή είχε δυσλεξία.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day η Τζένη Καζάκου, «στο Γυμνάσιο με αντιμετώπιζαν σαν χαζή, επειδή είχα δυσλεξία.

Δεν μπορούσα να διαβάσω μόνη μου την Ιστορία κι η μαμά μου (σ.σ. η ηθοποιός Τάνια Τρύπη) κάθε βράδυ μου τη διάβαζε σαν παραμύθι. Πήγαινα την επόμενη μέρα και τα ήξερα όλα, ήμουν ακουστικός τύπος».

Στη συνέχεια, η Τζένη Καζάκου ανέφερε: «Οι καθηγητές εμένα με μείωναν επειδή δεν μπορούσα να μπω στους ρυθμούς που είχαν μπει τα υπόλοιπα παιδιά. Τη δυσλεξία την ανακάλυψε η μαμά μου, πήγαμε σε κέντρο, έβγαλα χαρτί κι εξεταζόμουν προφορικά».

«Στην Α΄Λυκείου, επειδή μιλούσα στην τάξη, ο καθηγητής μου, ήρθε χτύπησε τα χέρια του πάνω στο θρανίο μου και με χαστούκισε. Εγώ κοκάλωσα, δεν μπορούσα να αντιδράσω.

Πήγα σπίτι με βλέπει η μητέρα μου, μου λέει “τι έχεις” και της λέω “μαμά με χαστούκισε ένας καθηγητής”. Την επόμενη μέρα, ήρθαν οι γονείς μου στο σχολείο και πήγαμε στην αστυνομία, τράβηξε το θέμα», ανέφερε η Τζένη Καζάκου.

«Τον άλλαξαν τμήμα, αλλά το θέμα δε σταμάτησε εκεί. Ο άνθρωπος αυτός κάπως… δωροδοκούσε τα παιδιά της Γ’ Λυκείου με βαθμούς, ώστε να μου κάνουν εμένα ψυχολογικό πόλεμο, ότι εγώ είμαι υπερβολική κι ότι έφερα τους γονείς μου χωρίς λόγο στο σχολείο κι έγινε τόσο μεγάλο θέμα γιατί εγώ ήθελα να τραβήξω την προσοχή», συμπλήρωσε η Τζένη Καζάκου.

 

To άρθρο Τζένη Καζάκου: Στο Λύκειο με χαστούκισε καθηγητής, πήγαμε στην αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock