ΕνημέρωσηΟικονομία

Νέες αυξήσεις – φωτιά στα ράφια του σούπερ μάρκετ τον Οκτώβριο

Το ράλι ανόδου των τιμών σε βασικά προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ δεν αναμένεται να σταματήσει ούτε τον Οκτώβριο παρά το γεγονός ότι οι ανατιμήσεις συνεχίστηκαν τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και τον Σεπτέμβριο.

Οι καταναλωτές θα βρεθούν για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες αντιμέτωποι με αυξήσεις οι οποίες σε συγκεκριμένα προϊόντα αναμένεται να είναι και διψήφιες, της τάξεως του 10%-12%.

Άλλωστε οι νέοι τιμοκατάλογοι που έχουν φτάσει από τους προμηθευτές στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ το τελευταίο διάστημα περιλαμβάνουν αυξήσεις σε κωδικούς προϊόντων ακόμη και κατά 30%, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς. Στη συνέχεια, από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις που διαμορφώνουν τις τιμές στο ράφι αναμένεται να περάσουν τμηματικά το επόμενο διάστημα και ανάλογα με τα αποθέματα που διαθέτουν στις αποθήκες τους, μέρος των αυξήσεων αυτών στον τελικό καταναλωτή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock