ΕνημέρωσηΟικονομία

Ψάλτης (Alpha Bank): Νέος κύκλος εξέλιξης ως απάντηση στο νέο περιβάλλον «διαρκούς κρίσης»

Μήνυμα προς το προσωπικό της Alpha Bank απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, τονίζοντας πως η τράπεζα εγκαινιάζει το 2023, έναν νέο κύκλο εξέλιξης, ως απάντηση στο νέο περιβάλλον «διαρκούς κρίσης» και στις υψηλές προσδοκίες των μετόχων.

Αναλυτικά, στο μήνυμά του ο κ. Ψάλτης αναφέρει πως πως το 2023 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, με στόχο την παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών προς τους Πελάτες και την εμπέδωση της Αlpha Bank σε Τράπεζα αναφοράς για το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Κάνοντας, αρχικώς, έναν σύντομο απολογισμό των σημαντικών επιτυχιών της Τράπεζας του πρώτου κύκλου μετασχηματισμού της Τράπεζας, από το 2019 έως και το 2022, ο κ. Ψάλτης δήλωσε υπερήφανος για την εκπλήρωση όλων των στόχων μας και των θεμελιακών αλλαγών που είχαν σχεδιαστεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «σε αυτή την απαιτητική τριετή διαδρομή, δεν υπάρχει έργο που να ήταν μικρό ή ασήμαντο». Ανέφερε, σε αυτό το πλαίσιο, σειρά επιτευγμάτων, όπως:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock