ΕνημέρωσηΠολιτική

Γ. Παπανδρέου: Δεν επιθυμώ ρεβάνς αλλά την ανασύσταση της προοδευτικής παράταξης

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας χθες Πέμπτη το βράδυ στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, επανέλαβε ότι με την διεκδίκηση της ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής δεν επιδιώκει πολιτική ρεβάνς και ότι η μόνη δικαίωση που επιθυμεί είναι να δει τη χώρα να προχωρά μπροστά.

«Εγώ και υπουργός ήμουν και πρωθυπουργός ήμουν και αρχηγός κόμματος ήμουν. Δεν έχω καμία φιλοδοξία να πιάσω κάποια καρέκλα. Τα έχω δει, τα έχω ζήσει. Αισθάνθηκα το χρέος απέναντι στη παράταξη και στόχος μου είναι όχι να κατακτήσω την εξουσία αλλά να προσφέρω σε αυτή την παράταξη, που πράγματι μετά την απουσία και την τραγική εξέλιξη με τη Φώφη Γεννηματά, που άφησε παρακαταθήκη θα έλεγα πλεόνασμα ήθους, πάλεψε παλικαρίσια, πάλεψε όχι μόνο με την ασθένεια, αλλά και για την παράταξη», τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Επανέλαβε ότι δεν είχε προσχεδιάσει την υποψηφιότητά του και πώς θα στήριζε τη Φώφη Γεννηματά αν ήταν στη κούρσα για την ηγεσία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock