Γ. Τράγκας: Όλος ο κόσμος ανακαλύπτει σταδιακά ότι ο COVID 19 κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της Γιουχάν


Καλό καλοκαίρι! Η Ευρώπη, η Αμερική και ολόκληρος ο κόσμος ανακαλύπτουν σταδιακά ότι ο COVID 19 κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της Γιουχάν, με πειράματα που έκαναν σε ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας τη μεταδοτικότητά του και με το επιχείρημα ότι όλα αυτά τα αδιανόητα πειράματα τα κάνουν για να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία. Σύμφωνα με όσα γράφουν έγκυρες εφημερίδες, οι Κινέζοι ευθύνονται για την κατασκευή του μεταδοτικού ιού, για την απόδρασή του από τα ιολογικά εργαστήρια της Γιουχάν, για την παγκόσμια πανδημία και για όσα τραγικά, φαιδρά, τυραννικά και απάνθρωπα συμβαίνουν αυτή την εποχή στην ανθρωπότητα.

Ήδη, εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών εδραιωμένες σε επιστημονικές έρευνες αναφέρουν, ότι βρέθηκαν αποτυπώματα στο COVID 19 που δείχνουν ότι ο ιός αυτός δεν προήλθε από φυσική εξέλιξη, αλλά από κατασκευή, από πειράματα και ανθρώπινη επέμβαση.

Καλό καλοκαίρι! Έλειψα μερικές μέρες στη Γαλλία, και μόλις γύρισα είδα στο ίντερνετ τον κ. Τσαβούσογλου να πέφτει στην αγκαλιά του κ. Νίκου Δένδια. Η συγκίνηση των δύο πολιτικών ήταν διάχυτη, αφού προηγουμένως ο Τούρκος Υπουργός των Εξωτερικών χαρακτήρισε τους Μουσουλμάνους της Θράκης “τουρκική μειονότητα” και απαγόρευσε στους Έλληνες δημοσιογράφους να τον ακολουθήσουν σε ένα τμήμα της περιοδείας του στη Θράκη, την οποίαν επισκέφθηκε και όργωσε στην κυριολεξία σα να ήταν τουρκική περιφέρεια. Μετά τη “γαλάζια πατρίδα”, τώρα έχουν την τουρκική μειονότητα της Θράκης, δηλαδή προώθηση των εμφανών σχεδίων της Άγκυρας για κοσσοβοποίηση της Ελληνικής Θράκης και σε κάποια φάση αυτονόμησή της και αυτοδιάθεσής της, όταν οι Μουσουλμάνοι μαζί με τους μετανάστες να ξεπερνούν σε αριθμό τους Χριστιανούς.

Έλειψα μερικές μέρες στη Γαλλία και επιστρέφοντας διάβασα πως η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ξεκινά ανέγερση πόλεων, παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και ότι η Ευρώπη πρόκειται να χρηματοδοτήσει τους εργολάβους φίλους του κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να μονιμοποιηθούν και να εγκατασταθούν εδώ στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες. Το αρχικό σχέδιο να δημιουργηθούν νέες κλειστές ελεγχόμενες δομές στα ακριτικά νησιά επανέρχεται στην επικαιρότητα. Το Βερολίνο προωθεί το σχέδιο να γίνει η χώρα μας η αποθήκη, ο χώρος που θα παραμείνουν μόνιμα, πιθανότατα εκατομμύρια μετανάστες  που δεν γίνονται δεκτοί από τις κοινωνίες του Ευρωπαϊκού Βορρά. Ο Μητσοτάκης είχε σκοπό να μοιράσει 300 εκ. στους εργολάβους για νέες δομές.   Τώρα η Ευρώπη θα δώσει κάτι παραπάνω για να μην διαμαρτυρόμεθα και να υποδεχθούμε στις γειτονιές μας, στις πόλεις και τα χωριά μας, ενδεχομένως πάνω από 1 εκ. μετανάστες.

Όπως έχετε αντιληφθεί η παραμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην εξουσία και το σικέ παιχνίδι που παίζεται σε όλα τα εθνικά θέματα με τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούν σε πλήρη συρρίκνωση την Ελληνική κοινωνία και σε σταδιακό εδαφικό διαμελισμό. Η τυφλή υπακοή στα μνημόνια οδηγεί πλέον σε εθνικές υποχωρήσεις στο Αιγαίο και στο μεταναστευτικό. Η οικονομία έχει αποσαθρωθεί, ο τουρισμός εξακολουθεί να μην κινείται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα εκτιμάται ότι θα δουλέψει μετά τις 15 Ιουλίου. Ολόκληρη Γηραία Ήπειρος γελάει, αλλά και θυμώνει με όλα αυτά που εξακολουθούν να συμβαίνουν ή να ακούγονται γύρω από τον COVID-19.  Ουδείς Γάλλος αντιλαμβάνεται γιατί οι ταβέρνες και τα ρεστοράν πρέπει να κλείνουν στη Γαλλία στις 9 το βράδυ, στο Μονακό στις 11 και στην Ελλάδα στις 12. Ουδείς Ευρωπαίος  μπορεί να κατανοήσει γιατί η Ελλάδα PCR και PLF για να την επισκεφτείς αλλά όλοι οι βόρειοι μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες τους από τη Νίκαια, από την Κυανή Ακτή κάνοντας ένα απλό τεστ αντιγόνου, ένα rapid test στο φαρμακείο του αεροδρομίου. 9 στους 10 Γάλλους κουβεντιάζουν για ένα παγκόσμιο οικονομικό παιχνίδι που έχει ως εργαλείο έναν υπαρκτό ιό. Επίσης οι πάντες στη Γαλλία και την Ευρώπη κουβεντιάζουν για τα πλήγματα που δέχεται η Δημοκρατία, το Ευρωπαϊκό κεκτημένο και τα ατομικά δικαιώματα του ανθρώπου.

Είναι θέμα χρόνου οι περίφημες θεωρίες συνωμοσίας να γίνουν αποκαλύψεις και επίσημες ανακοινώσεις με κατηγορούμενους μια υπερδύναμη, την Κίνα και ορισμένους Κροίσους που έγιναν πλουσιότεροι, διευρύνοντας την φτώχεια στον πλανήτη και φέρνοντας σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως και στην Ελλάδα, την πρώτη αιτία θανάτου δηλαδή τη φτώχεια.

Καλό καλοκαίρι!  Εδώ στην πατρίδα μας η φαιδρότητα συνοδεύει τη φτωχοποίηση και την οικονομική καταστροφή που πλήττει την κοινωνία μας. Η κυβερνητική φαιδρότητα, αυτά που κάνει ο πλέον μοιραίος πολιτικός της αντιπολίτευσης, η ανεπάρκεια της αντιπολίτευσης οδηγούν σε μια νέα συμφορά όμοια με εκείνη της εισβολής του Αττίλα και της οριστικής διχοτόμησης του νησιού της Αφροδίτης.

Εάν πιστεύετε ότι η δική μου παρουσία και το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” θα έχουν θετικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, ενταχθείτε άμεσα στις τάξεις των “Ελευθέρων Ανθρώπων”. Οι δικές μας προτάσεις, οι δικές μας θέσεις είναι απλές και κατανοητές. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει υγεία χωρίς Ελευθερία. Δεν υπάρχει υγεία χωρίς Δημοκρατία. Εμείς πιστεύουμε ότι η πατρίδα μας δεν πρέπει να λέει συνέχεια “ναι” χωρίς να κοιτάει τα συμφέροντά της, την Ανεξαρτησία της, την οικονομία της και τη Δημοκρατία της. Εμείς πιστεύουμε ότι η συμφωνία των Πρεσπών υλοποιήθηκε με προδοτικό τρόπο και χωρίς να ερωτηθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων. Το “Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων”, εκτιμά ότι οι νόμοι που παράγονται ευνοούν μόνο την ολιγαρχία του πλούτου. Είναι νόμοι χωρίς ανθρωπιά και χωρίς λογική. Δεν δεχόμαστε ότι τα εδάφη μας είναι διαπραγματεύσιμα. Δεν θέλουμε η πατρίδα μας να υποκύπτει συνεχώς στα γερμανικά προστάγματα.  Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αναταθεί η οικονομία εάν η μέση φορολογία δεν κατέβει στα επίπεδα της Βουλγαρίας, της Κύπρου και της Μάλτας.

Όσοι νιώθετε Ελεύθεροι Άνθρωποι, όσοι πιστεύετε ότι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας πλήττουν τις ελευθερίες μας και την κοινωνία μας ενταχθείτε τώρα στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι. Όσοι νιώθετε ότι επί εποχής Μητσοτάκη πλήττονται θεσμοί και παραδόσεις, συσπειρωθείτε στις τάξεις του Κινήματος και αντισταθείτε.

crashonline.gr

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση