Τρόπος Ζωής

Δάκης: Η αλήθεια για την υγεία του μετά την περιπέτεια που πέρασε

Μια ανάρτηση από τον Νίκο Μουρατίδη στο blog που διατηρεί πως ο Δάκης δεν είναι καθόλου καλά, προκάλεσε αναστάτωση. Γρήγορα, όμως, ο ίδιος ο τραγουδιστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Επικαλούμενος πληροφορίες από ανθρώπους που… ήξεραν, ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε χθες (10.11.2021) πως ο Δάκης δεν ήταν καλά στην υγεία του και πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη!

Υπενθυμίζεται ότι καιρό τώρα ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει γνωστή τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια….. ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα! Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται». Αυτό ήταν ένα από τα μηνύματα που επικαλέστηκε ο Νίκος Μουρατίδης για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Οι πληροφορίες αυτές όμως έφτασαν και στα… αυτιά του ίδιο του Δάκη, ο οποίος επικοινώνησε με τον Νίκο Μουρατίδη για να αποκαλύψει τι είχε συμβεί.

Σε δεύτερη ανάρτησή του, λοιπόν, ο γνωστός παραγωγός διόρθωσε και έγραψε: «Τα πράγματα δεν είναι όπως μου τα είπαν, ευτυχώς Θεούλη μου. Μου εξήγησε λοιπόν πως το καλοκαίρι που ήταν καλεσμένος σε κάποιο κανάλι και πήγε, “άρπαξε” ένα τρομερό μικρόβιο από το air condition. Τον επηρέασε στο αναπνευστικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει και να μην μπορεί να φάει.

Μπήκε στο νοσοκομείο – επειδή συγχρόνως κάνει και χημειοθεραπείες – και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πειραχτεί το πάγκρεας. Διέγνωσαν οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα. Όλο αυτό φυσικά είχε και διάφορες παρενέργειες. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε για ένα διάστημα να μιλήσει τον ανάγκασε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του, οπότε άρχισαν να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα. Για να μην πολυλογούμε, μιλήσαμε αρκετή ώρα, είναι στο σπίτι και αναρρώνει…».

Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την υγεία του Δάκη.

To άρθρο Δάκης: Η αλήθεια για την υγεία του μετά την περιπέτεια που πέρασε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock