ΕνημέρωσηΠολιτική

Δένδιας: Απέναντι σε αυτήν την Τουρκία, δεν θα συμφωνήσουμε με πυρηνική υπερδύναμη;

Απαντώντας σε αυστηρό τόνο στις ενστάσεις της αντιπολίτευσης, ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε: Η Τουρκία «το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες, έχει διατυπώσει μια ακόμα καινούργια “σκέψη” που είναι πέρα από τα όσα απίστευτα έλεγε μέχρι τώρα, ισχυριζόμενη πως η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου συνιστά όρο της εθνικής κυριαρχίας επί αυτών των νησιών! Δηλαδή, πως εάν δεν είναι αποστρατικοποιημένα τα νησιά αυτά δεν είναι ελληνικά! Και διαμαρτυρήθηκε όταν Έλληνας υπουργός έβγαλε φωτογραφία σ’ ένα από αυτά τα νησιά εδώ και λίγες ημέρες!» και συμπλήρωσε, λοιπόν όταν «απέναντι σε αυτή την Τουρκία μας προσφέρεται για πρώτη φορά μια τέτοια Συμφωνία, η Ελλάδα έχει την πολυτέλεια να μην συμφωνήσει με μια πυρηνική υπερδύναμη και τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης; Και να μην υπογράψει αυτή τη συμφωνία!».

Εμείς, είπε, «δεν σας ζητάμε να ψηφίσετε την αγορά των φρεγατών, αλλά την αμυντική Συμφωνία» και προσέθεσε πως «εδώ δεν είμαστε για να αποκομίσουμε μικροκομματικά οφέλη».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock