Δέσμευση Φιλίππου σε PIF: Αξιολόγηση των καινοτόμων φαρμάκων εντός 6-8 μηνών


Την προσωπική του δέσμευση, ότι η αξιολόγηση των νέων καινοτόμων φαρμάκων θα γίνεται σε διάστημα 6 με 8 μηνών, έδωσε προς τα μέλη του PhRMA Innovation Forum, ο πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου.

Το PIF- το οποίο αποτελείται από 25 εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 60% της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς– τάσσεται υπέρ μιας αποτελεσματικής διαδικασίας διαπραγμάτευσης, η οποία αναγνωρίζει την αξία των νέων προϊόντων για το καλό των ασθενών και της καινοτομίας.

Η διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Επιτροπής Διαπραγματευσης Τιμών Φαρμάκων και Προέδρου του ΕΟΦ κ. Φιλίππου και εκπροσώπων του PhRMA Innovation Forum (PIF), έγινε σε θετικό κλίμα πριν μερικές ημέρες.Εκ μέρους του PIF στην τηλεδιάσκεψη παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ Έλενα Χουλιάρα, Άκης Αποστολίδης, Andreas Pollner, η Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων του PIF Μαριάντζελα Οικονομοπούλου και η Market Access Director της Abbvie, Πένυ Ρέτσα.Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια ανοικτή συζήτηση αναφορικά με τα πεπραγμένα της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση