ΕνημέρωσηΟικονομία

Αποκλειστική Συνεργασία: Στην kovald Digital Marketing Strategies

 Η kovald Digital Marketing Strategies, ως μία από τους τρεις αποκλειστικούς Partners της Mailchimp στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε – με μεγάλη επιτυχία – τη συνεργασία της με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ. Κατόπιν απαιτητικού διαγωνισμού, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών επέλεξε την kovald Digital Marketing Strategies για τις καμπάνιες Newsletter μέσω Mailchimp, του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης! 

Συγκεκριμένα, η kovald Digital Marketing Strategies ανέλαβε τον βήμα-βήμα σχεδιασμό του λογαριασμού στη δημοφιλή πλατφόρμα Newsletter. Το Mailchimp είναι η κορυφαία πλατφόρμα email marketing, που φέρνει τις επιχειρήσεις πιο κοντά με τους τωρινούς, αλλά και μελλοντικούς τους πελάτες. Με τις εύκολα διαχειρίσιμες καμπάνιες και τα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων που προσφέρει, το Mailchimp είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε οργανισμό.

«Είναι εντυπωσιακό και εξαιρετικά ικανοποιητικό το πώς μπορούμε μέσα από τη δουλειά μας να προσφέρουμε και να δημιουργούμε αποκλειστικές συνεργασίες, οι οποίες επιτρέπουν να προχωράμε ακόμη πιο μπροστά, τόσο εμείς, όσο και οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται. Η σύμπραξή μας με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ήταν μία τιμητική και πολύ ευχάριστη διαδικασία, η οποία ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου digital περιβάλλοντος που υπηρετούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Lamaj, CEO & Founder της kovald Digital Marketing Strategies.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock