Τρόπος Ζωής

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου, προσεύχομαι να βγω γρήγορα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, βουρκωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείουμ μιλά για την κατάσταση της υγείας της και προσεύχεται να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία της.

Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσηλεύεται για έκτη μέρα στο νοσκομείο, και με ένα μήνυμα που έστειλε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ευχαριστεί τους followers της, που της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή, μίλησε για την πορεία της υγείας της.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα. Έχω αρχίσει και πηγαίνω πολύ καλύτερα. Ο οργανισμός μου δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάω προς το καλύτερο.

Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω χθες. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πάρα πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες.

Είναι πολύ συγκινητικά τα τόσα μηνύματα που έχετε στείλει και δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είμαι όμως πάρα πολύ καλά και πηγαίνω πολύ καλύτερα», αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου, προσεύχομαι να βγω γρήγορα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock