ΕνημέρωσηΠολιτική

«Διαζύγιο» Μπογδάνου με Λατινοπούλου για χάρη του Εμφιετζόγλου

Χωριστούς δρόμους στην πολιτική φαίνεται πως τραβούν πλέον ο πρόεδρος του  κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με την μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή του πρώτου ότι θα συνεργαστεί  με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στις εκλογές.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Εμφιετζόγλου και την ανακοίνωσε και επίσημα, αναφέροντας ότι συμφωνήθηκε κατόπιν συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου.

Ωστόσο αυτή η ανακοίνωση βρήκε αντίθετη την Αφροδίτη Λατινοπούλου, προκάλεσε μάλιστα την οργή της, την οποία εξέφρασε κάτω ακριβώς από την ανακοίνωση του κ.Μπογδάνου στο Facebook, και αυτό οδήγησε στη διαγραφή της από το κόμμα.

Στο σχόλιό της αναφέρει χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν υπήρξε απόφαση του συμβουλίου αλλά όλο αυτό είναι «ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου». προσθέτωντας πως «έχει αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».

Το σχόλιο της Αφροδίτηες Λατινοπούλου κάτω από την ανακοίνωσηScreencrab/Facebook/Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Σε ανακοίνωση της «ΠΑΤΡΙΔΑΣ» αναφέρεται, ότι «η κυρία Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την συνεργασία μεταξύ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α και Πατριωτικής Ένωσης

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ». Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Ο μαρασμός και η παρακμή του Έθνους μπορούν και πρέπει να ανακοπούν. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν προσωπικές επιδιώξεις, εγωισμοί και υστεροβουλίες, ούτε επιτρέπεται «πατριωτικά» κόμματα να εξυπηρετούν την στόχευση της κυβέρνησης, που είναι να υπάρξουν πολλά εκτός βουλής κόμματα, τα ποσοστά των οποίων ρίχνουν τον πήχυ της αυτοδυναμίας για το πρώτο κόμμα. Στόχος στην πολιτική είναι μόνον ένας: Η ισχυρή παρουσία στη βουλή και ο αγώνας μέσα από την θεσμική εκπροσώπηση. Όλες και όλοι τιθέμεθα προ των ευθυνών μας.»

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock