888 Δείτε το Εσωτερικό του Υπερμοντέρνου Διαμερίσματος των Ariana Grande και Pete Davidson | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Δείτε το Εσωτερικό του Υπερμοντέρνου Διαμερίσματος των Ariana Grande και Pete Davidson

Δείτε το Εσωτερικό του Υπερμοντέρνου Διαμερίσματος των Ariana Grande και Pete Davidson

Ό,τι και να σκέφτεστε για τον αρραβώνα της Ariana Grande και του Pete Davidson που έγινε με ταχύτητα κομήτη, το σίγουρο είναι ότι το νέο τους διαμέρισμα είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και καλαίσθητα σπίτια.

Δείτε το Εσωτερικό του Υπερμοντέρνου Διαμερίσματος των Ariana Grande και Pete Davidson

Οι χώροι είναι εξωπραγματικά μεγάλοι.

Σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός οι Ariana Grande και Pete Davidson ανακοίνωσαν δημόσια τη σχέση τους, έγιναν ένα από τα highlight του Instagram και αρραβωνιάστηκαν (με ένα δαχτυλίδι των 93.000 δολαρίων!). Τι έλειπε για να ολοκληρωθεί η… ώριμη αυτή σχέση; Μα φυσικά η αγορά ενός σπιτιού!

Δείτε το Εσωτερικό του Υπερμοντέρνου Διαμερίσματος των Ariana Grande και Pete Davidson

Η κουζίνα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα.

Το διαμέρισμα σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Zaha Hadid και κόστισε 16 εκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται στο Manhattan και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να βρει κάποιος στα σπίτι της Νέας Υόρκης.

Δείτε το Εσωτερικό του Υπερμοντέρνου Διαμερίσματος των Ariana Grande και Pete Davidson

Στο κτίριο υπάρχει ένα ΙΜΑΧ σινεμά 12 θέσεων.

Το πολυτελές διαμέρισμα έχει μέγεθος 370τμ., περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, 4.5 μπάνια και έχει θέα το Empire State Building. Το ζευγάρι αφιέρωσε χρόνο (και χρήμα, προφανώς) για να επιπλώσει τον χώρο. Μάλιστα εντοπίστηκαν να ψωνίζουν παρέα στο Restoration Hardware της Νέας Υόρκης, λίγο μετά αφού ο Ariana Grande πόσταρε στο Instagram ότι το νέο τους σπίτι δεν είχε έπιπλα.

Δείτε το Εσωτερικό του Υπερμοντέρνου Διαμερίσματος των Ariana Grande και Pete Davidson

Υπάρχει ένας χώρος αφιερωμένος στην ευεξία.

Δεν είναι όμως μόνο του μέγεθος που εντυπωσιάζει, καθώς το νέο κτίριο που θα φιλοξενεί από εδώ και πέρα το ζευγάρι έχει ανέσεις που θα σας κάνουν να μείνετε με ανοιχτό το στόμα. Περιλαμβάνει ένα από τα ελάχιστα ιδιωτικά IMAX σινεμά που υπάρχουν στον κόσμο. Το σινεμά αυτό έχει 12 θέσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους του κτιρίου. Περιλαμβάνει επίσης μια εσωτερική πισίνα 21 μέτρων που φωτίζεται από ένα απίστευτο φεγγίτη (και δίνει έτσι την αίσθηση του εξωτερικού χώρου). Τέλος έχει έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στην ευεξία όπου βρίσκεται ένα ιδιωτικό spa και σάουνα, ένα γυμναστήριο και έναν χώρο για ιδιωτικά πάρτι για… ευνόητους λόγους.

Τώρα που το διάσημο ζευγάρι βρήκε την «φωλιά» του, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα διαρκέσει η σχέση τους στο χρόνο.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..