888 Δείτε το Σούπερ Πολυτελές 5όροφο Σπίτι της Emma Stone στο Chelsea! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Δείτε το Σούπερ Πολυτελές 5όροφο Σπίτι της Emma Stone στο Chelsea!

Δείτε το Σούπερ Πολυτελές 5όροφο Σπίτι της Emma Stone στο Chelsea!

Πριν από μερικούς μήνες η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Emma Stone, αποφάσισε να πουλήσει για 19,75 εκατομμύρια δολάρια το 800 τμ σπίτι της στο Chelsea.

Και παρόλο που στο συγκεκριμένο σπίτι έχουν μείνει στο παρελθόν πολλοί celebrities, όπως ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley, η Glenn Close, η Courtney Love και ο Olivier Sarkozy, το σπίτι δεν μπορεί να πουληθεί με τίποτα.

Συγκεκριμένα το σπίτι περιλαμβάνει αρκετούς εξωτερικούς χώρους, 10 τζάκια και πέντε ορόφους. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να πουληθεί ως ένα ενιαίο σπίτι για μια οικογένεια ή ο κάθε όροφος ξεχωριστά σε 5 διαφορετικές οικογένειες.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε μερικούς από τους χώρους του.

Η είσοδος δείχνει πολύ αριστοκρατική. Ο πολυέλαιος είναι αυτός που προσδίδει μια παραπάνω πολυτέλεια σε αυτήν.
Ο φεγγίτης με θέα προς τον ουρανό του Chelsea είναι από τα πιο “δυνατά” σημεία του σπιτιού.
Το γυάλινο τραπέζι στη βεράντα είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα για όσους έχουν μικρή βεράντα. Δεν φαίνεται και έτσι ο χώρος δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλος.
Σε ένα από τα σαλόνια του σπιτιού ο ολόσωμος καθρέφτης κάνει τον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος.
Το τραπέζι μπιλιάρδου σε συνδυασμό με το χαλί κάτω από αυτό πραγματικά μας ξεπερνάει.
Ένα μεγάλο έργο τέχνης μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε έναν χώρο.
Υπάρχει τζάκι ακόμα και στην κουζίνα.
Το τούβλο που υπάρχει στους δύο τοίχους αυτού του καθιστικού μας αρέσει πολύ.
Ο μεγάλος πολυέλαιος σε συνδυασμό με το μαύρο τζάκι χαρίζουν έναν αέρα πολυτέλειας στο υπνοδωμάτιο.

Πηγή φωτογραφιών: 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..