Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΔΕΗ: Νέο πρόγραμμα με έκπτωση 21% στους λογαριασμούς ρεύματος

ΔΕΗ: Νέο πρόγραμμα με έκπτωση 21% στους λογαριασμούς ρεύματος

To καινούργιο πρόγραμμα προπληρωμής του ετήσιου λογαριασμού της ΔΕΗ στο οποίο όσοι καταναλωτές εντάσσονται σ’ αυτό εξασφαλίζουν έκπτωση της τάξεως του 21%, παρουσίασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “Αν -για παράδειγμα- η κατανάλωση ρεύματος (όχι οι υπόλοιπες χρεώσεις), σε ετήσια βάση είναι 500 ευρώ, αυτός που θα επιλέξει να προπληρώσει το ποσό και είναι συνεπής, θα πληρώσει περίπου 390 ευρώ” και συμπλήρωσε: “Πρόκειται για μια ακόμα δυνατότητα που δίνεται στους συνεπείς πελάτες, να μειώσουν το ποσό που θα πληρώσουν, για μία από τις βασικές τους ανάγκες. Σχετικά με τις υπόλοιπες χρεώσεις, κάνουμε έναν αγώνα να βγουν από τα τιμολόγια της ΔΕΗ”.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ είπε επίσης πως κανένα θέμα δεν αναμένεται να προκύψει από την αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, αφού ο ΑΔΜΗΕ μπορεί να ανταπεξέλθει δίχως προβλήματα.

“Έχει αυξηθεί η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών. Σήμερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, η ζήτηση θα ξεπεράσει τα 10.000MW, από 5.000MW που είναι σε κανονικές συνθήκες” ανέφερε ο κ. Αδαμίδης και πρόσθεσε: “Ανάλογες συνθήκες με τόσο αυξημένη θερμοκρασία, σε περιόδους αιχμής, είχαμε το 2008 και το 2009. Η ζήτηση είχε φτάσει στα 11.000MW”.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε ο κ. Αδαμίδης, “η ΔΕΗ είναι έτοιμη” και ήδη “σήμερα το πρωί ζητήθηκε η λειτουργία της μονάδας ΑΗΣ Αμυνταίου και μπαίνει στο σύστημα, που σημαίνει ότι είμαστε παρόντες και στη διάθεση του συστήματος”.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη