ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν θα μεταβεί στο Ground Zero ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δυσαρέσκεια για Ελπιδοφόρο

Μετά τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε η κυβέρνηση για τις κινήσεις του αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρουο οποίος παρέστη του στην τελετή εγκαινίων του «Τουρκικού Κέντρου» στην Νέα Υόρκη, δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον κατοχικό ηγέτη της Κύπρου, Ερσίν Τατάρ,  κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί στο Ground Zero, όπου επρόκειτο να τον ξεναγήσει στην νεόδμητη εκκλησία του Αγίου Νικολάου ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής δεν θα μεταβεί στο Ground Zero λόγω προσθήκης συνάντησης με το Editorial Board της Wall Street Journal.

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η κυβέρνηση μέσω του εκπροσώπου της Γιάννη Οικονόμου για τις κινήσεις του αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, ο οποίος παρέστη του στην τελετή εγκαινίων του «Τουρκικού Κέντρου» στην Νέα Υόρκη, δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον κατοχικό ηγέτη της Κύπρου, Ερσίν Τατάρ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock