Επικαιρότητα

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΛΕΞΗ!!! Οι Έλληνες απορρίπτουν την πολιτική! Λένε «ΟΧΙ» ΑΚΟΜΑ και στην απογραφή πληθυσμού

Μετά το «μπάχαλο» των εμβολίων, οι πολίτες δείχνουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην κυβέρνηση και γενικά στους πολιτικούς…

Για νέο κίνημα στην Ελλάδα, μετά τους ανεμβολίαστους, μεταδίδουν τα μεγάλα ΜΜΕ! Κάνουν λόγο για αρνητές απογραφής 2021.

Όπως φαίνεται από τα social media, πολίτες αρνούνται να απογραφούν γιατί φοβούνται ότι η απογραφή εξυπηρετεί άλλο σκοπό από αυτόν για τον οποίο γίνεται. Πολλοί «αρνητές απογραφής», όπως την ονομάζουν την συνδέουν με την πολιτική των εμβολίων και προτρέπουν και άλλους να μην λάβουν μέρος στην απογραφή.

Δεδομένου μάλιστα πως καταγράφονται τα πάντα, από εξοχικές κατοικίες μέχρι και κενά σπίτια, οι πολίτες έχουν γίνει καχύποπτοι!

Πολλοί σκεπτικιστές απογραφής όχι μόνο αρνούνται να δεχτούν στο σπίτι τους τους απογραφείς για τη συνηθισμένη διαδικασία αλλά απομακρύνουν με άγριο τρόπο τους νέους που φτάνουν στην πόρτα τους ή αρνούνται να συμπληρώσουν και τα δελτία απογραφής ηλεκτρονικά. Ορισμένοι φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι θα …τους πάρουν τα παιδιά, μετά τις κοινωνικές έρευνες που γίνονται για «αρνητές γονείς» με κίνδυνο αφαίρεσης της ίδιας της επιμέλειας!

Το νέο κύμα αμφισβήτησης έχει εξαπλωθεί στα social media που έχουν μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ σκεπτικιστών απογραφής και των υποστηρικτών της.

Το σημαντικότερο είναι πως η εμπιστοσύνη στην πολιτική και τους τηλε-ειδικούς πέφτει στο ναδίρ και πλέον ό,τι και να πουν οι πολιτικοί απορρίπτεται αυτομάτως από τους πολίτες. Μήπως φέρουν άλλου είδους εξουσία;;;

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock