“ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ”! ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΑ RAPID TEST ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ – Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ!


Ένα βίντεο έρχεται να μας ανοίξει τα μάτια και να μας σώσει τις ζωές. Ο άνθρωπος που θα δείτε παρακάτω είναι εξοργισμένος γιατί διάβασε το συστατικό της αποστείρωσης των βαμβακιών στις μπατονέτες των rapid test και είναι άκρως καρκινογόνος ουσία ονόματι “οξείδιο του αιθυλενίου” (Ethylene oxide).

Μια ουσία, που είναι άκρως καρκινογόνα και προκαλεί αρκετά προβλήματα στον οργανισμό μας. Αν μεταβεί κανείς στη σελίδα National Cancer Institute, θα δει ότι στα στοιχεία που αναγράφει για το οξείδιο του αιθυλενίου, αναφέρει πως το: “Λέμφωμα και λευχαιμία είναι οι καρκίνοι που έχουν αναφερθεί περισσότερο σε όσους έχουν εκτεθεί στο οξείδιο του αιθυλενίου. Επίσης, μπορεί κάποιος να παρουσιάσει καρκίνο στο στομάχι και του μαστού”.

Και αυτό μάς ζητούν οι “ειδικοί” να το βάλουμε στον οργανισμό μας προκειμένου να “γλιτώσουμε” από μια γρίπη που την έχουν μετατρέψει σε πανδημία προκειμένου να κρατούν τον κόσμο φοβισμένο και φυλακισμένο…

 

πηγη


loading…

realhosting
loading...

Απάντηση