ΕνημέρωσηΠολιτική

Εκλογές 2023: «Έκπληξη τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή» λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα» είπε ο  Διευθύνοντας Σύμβουλος της MARC, κ. Θωμάς Γεράκης.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι με κλείσιμο της κάλπης, «θα έχουμε εικόνα από το 80% των exit polls και μέχρι τις 20:00 αναμένεται το 100%».

Σχετικά με τη συμμετοχή, τόνισε ότι «σύμφωνα με τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγές στην συμμετοχή» είπε.

Ωστόσο, «σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θωμάς Γεράκης.

Το ζήτημα σχετικά με τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στην Βουλή, σημείωσε ότι «έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες» και όπως τόνισε «ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για την είσοδό τους στην Βουλή».

Όπως τόνισε δεν αποκλείεται να δούμε «θρίλερ απόψε για τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή και ως προς τον αριθμό και ως προς το ποια θα είναι αυτά», ανέφερε ο ίδιος.

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει σε αυτές» είπε ο Θωμάς Γεράκης και τόνισε ότι θα βγουν πολλά στοιχεία σχετικά με το επάγγελμα, το φύλο, την ηλικία αλλά και άλλες παραμέτρους των ψηφοφόρων.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock