Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει ο δικηγόρος του ότι διέφυγε στο εξωτερικό (video)

Οι απειλητικές αφίσες στο κέντρο της Αθήνας στις οποίες εικονίζεται ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά αναρτήσεις και φήμες προκάλεσαν αναστάτωση πως ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε διαφύγει στο εξωτερικό.

Η φήμη αυτή «κυκλοφορούσε» από το βράδυ της Πέμπτης (11.02.2021) αλλά ο Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη υποστήριξε ότι δεν ευσταθούν και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι στην Αθήνα.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει και ποιος διακινεί αυτές τις φήμες» είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN.

Click4more Δημήτρης Λιγνάδης: Η σκληρή απάντηση σε όσους τον κατηγορούν (video)

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επικοινωνία τους ήταν άμεση μόλις κι εκείνος ενημερώθηκε για τις φήμες και όπως είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έχει φύγει καν από την πόλη.

Η επικοινωνία τους, είπε, ήταν άμεση γιατί «έπρεπε να το επιβεβαιώσω, όχι ότι είχα καμία αμφιβολία για την πραγματικότητα».

Επανέλαβε επίσης ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, κάτι που δηλώνει όλο το τελευταίο διάστημα.

Σχολιάζοντας δε τις αφίσες στο κέντρο της Αθήνας, υποστήριξε ότι είναι «απότοκο του κλίματος που δημιουργείται από τις ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες».

To άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει ο δικηγόρος του ότι διέφυγε στο εξωτερικό (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση