ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ !! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ . ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ. Το facebook ανακοίνωσε σήμερα πως θα διαγράφει αναρτησεις κατά του εμβολίου. ΒΙΝΤΕΟ

Από 250.000 έως μισό εκατομμύριο Έλληνες επιδιώκεται να εμβολιαστούν κατά την πρώτη φάση του μαζικού εμβολισμού. Αυτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα εξαρτηθεί από πόσες δώσεις θα μας παραδώσει η μεγάλο-εταιρεία Pfizer… με τις Αρχές να ευελπιστούν πως θα παραλάβουν 500.000 έως 1.000.000 δόσεις. Θα γίνουν μάλιστα προσομοιώσεις εμβολιασμών από τις 15-20 Δεκεμβρίου.

 

Στο πλαίσιο να γίνει ενημέρωση, η οποία θα ωθήσει όλο και περισσότερους πολίτες στο να εμβολιαστούν, το facebook ανακοίνωσε σήμερα πως θα διαγράφει «ισχυρισμούς» που θα θέτουν σε αμφισβήτηση την ασφάλεια και τα συστατικά του εμβολίου.

Η εταιρεία Facebook Inc θα αρχίσει να απαγορεύει στην πλατφόρμα της διαφημίσεις που αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, όπως ανακοίνωσε σήμερα, προαναγγέλλοντας και μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τα εμβόλια κατά της γρίπης.

Η εταιρεία ανέφερε στην ανάρτησή της σε ένα μπλογκ ότι θα επιτρέπονται οι διαφημίσεις που αφορούν νομοσχέδια ή κυβερνητική πολιτική για τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένου και του εμβολίου για την Covid-19).

Η νέα πολιτική της πλατφόρμας θα αρχίσει να εφαρμόζεται εντός των επόμενων ημερών.

Η εταιρεία δεχόταν πιέσεις από βουλευτές και από οργανώσεις για τη δημόσια υγεία που ζητούσαν να αφαιρεθεί το αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και η παραπληροφόρηση. Οι κανόνες της μέχρι τώρα επέτρεπαν την προβολή διαφημίσεων που αντιτίθονταν στον εμβολιασμό, εφόσον δεν περιείχαν ψευδείς ισχυρισμούς. Το καλοκαίρι, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της πλατφόρμας, ο Τζέισον Χιρς, είχε πει στο πρακτορείο Reuters ότι η εταιρεία πιστεύει πως οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις τους και ότι η πιο επιθετική λογοκρισία θα μπορούσε να ωθήσει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα εκείνους τους ανθρώπους που είναι διστακτικοί απέναντι στα εμβόλια.

Βάσει των έως τώρα δεδομένων, Pfizer/BioNTech και Moderna θα είναι οι πρώτες που θα πάρουν αδειοδότηση από τον EMA για την εμπορική διάθεση των εμβολίων τους.

Όπως δήλωσε και κατά τη χθεσινή τακτική ενημέρωση για την επιδημία ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, «με το που θα εγκριθούν τα εμβόλια αυτά, θα παραδοθούν στη χώρα μας και μετά την παράδοση, την επόμενη ακριβώς μέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός».

Δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ περισσότερες λεπτομέρειες:

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση