ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – “ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ” ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ! ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ, ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΚΙΟΛΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ


Εξαιρετικά προκλητικός θα λέγαμε ότι εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Θα φτάσει μέχρι τέλους δήλωσε όπως έχει κάνει άλλωστε και με την απόπειρα εναντίον του Στέφανου Χίου, το έγκλημα Καραιβάζ, την Μαρφίν, το έγκλημα Γκιόλια, τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονίας ηλικιωμένων, και καμιά 20αρια πτώματα μαφιόζων σε 5 χρόνια.

“Είμαστε συγκλονισμένοι και προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητα του” είπε αρχικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και συνέχισε: “Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία ακόμα και στο έγκλημα. Ήδη η ελληνική αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα, έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ελληνικής αστυνομίας φτάσει μέχρι το τέλος.

Υπάρχει μία διαρκής κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτα λεπτά έφτασε η αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση, υπάρχει διαρκής στήριξη ιατρική, ψυχολογική και ανθρώπινη στην οικογένεια εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για τον άδικο χαμό, για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας κοπέλας, τόσο νέας γυναίκας”.

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση