Κόσμος

Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos – ΗΠΑ: Μεγαλύτερη η ανησυχία για την ακρίβεια από τον κορωνοϊό

Οι Αμερικανοί ολοένα και περισσότερο παύουν να ασχολούνται με τον κορωνοϊό και επικεντρώνονται σε άλλα ζητήματα, κυρίως στην αύξηση των τιμών καταναλωτή και άλλους τομείς της οικονομίας όπου φαίνεται να υπάρχει λιγότερη εμπιστοσύνη στους Δημοκρατικούς, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Reuters/Ipsos, σε μια αλλαγή που μπορεί να ευνοήσει τους Ρεπουμπλικάνους στις ενδιάμεσες εκλογές της επόμενης χρονιάς.

Ενώ η Covid-19 συνεχίζει να στοιχίζει τη ζωή σε πάνω από 1.000 ανθρώπους κάθε μέρα στις ΗΠΑ, η πανεθνική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις 18-22 Οκτωβρίου έδειξε ότι η εστίαση των πολιτών στα θέματα δημόσιας υγείας και ασθενειών έχει μειωθεί από τις αρχές του έτους.

Τον Οκτώβριο, μόλις το 12% των ενήλικων Αμερικανών χαρακτήρισαν τα θέματα δημόσιας υγείας όπως ο κορωνοϊός βασική εθνική προτεραιότητα, συγκριτικά με 20% τον Φεβρουάριο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock