Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοτικές εκλογές 2019: Η Νοτοπούλου κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί»

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Νοτοπούλου κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί»

«Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή και δύναμη, προκειμένου να εργαστούμε για το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης μας» δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, καταθέτοντας σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί».

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει «εβδομήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που είναι ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων για τον κεντρικό δήμο».

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου η Κατερίνα Νοτοπούλου επεσήμανε ότι ο συνδυασμός, με τον οποίο ως επικεφαλής θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις 26 Μαΐου διαθέτει «πραγματικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά» και «συσπειρώνει ανθρώπους από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».

«Προχωράμε Μαζί, μπαίνουμε μπροστά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ανθρώπους καταξιωμένους ο καθένας και η καθεμία στην πόλη με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας».

Η κ. Νοτοπούλου υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους «με εμπειρία, από διαφορετικούς κοινωνικούς χώρους και από τα κινήματα», από προσωπικότητες «από το χώρο της υγείας, του πολιτισμού του αθλητισμού», αλλά και εκπροσώπους «παραγωγικών και κοινωνικών φορέων» και πρόσθεσε:

«Συστρατευόμαστε για να παραμείνει η Θεσσαλονίκη πόλη ανοιχτή και δημοκρατική. Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή και δύναμη προκειμένου να εργαστούμε για το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης μας. Όλοι μαζί για μια Θεσσαλονίκη για όλους».

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Βαρουφάκης από ΔΕΘ: Να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία -Τι είπε για εξοπλιστικά, οικονομία και κορωνοϊό

Με σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, απαντώντας σε μια ευρεία σειρά ζητημάτων, από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις …

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη