888 Δημοτικές εκλογές 2019: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοτικές εκλογές 2019: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης»

Δημοτικές εκλογές 2019: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης»

Με τη συνοδεία υποψηφίων της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης» κατέθεσε στο πρωτοδικείο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος, τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Δεν καταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο πολιτικών αλλά ενεργών πολιτών στις σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες. Είναι ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό της κοινωνικής, πολιτισμικής και επαγγελματικής σύνθεσης της πόλης αλλά με πολίτες που ενδιαφέρονται για την ίδια την πόλη και όχι για την προσωπική τους καριέρα» δήλωσε ο κ.Τρεμόπουλος.

«Οι δημοτικές εκλογές είναι μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε και ν’ αρχίσουμε να φτιάχνουμε μια Θεσσαλονίκη πράσινη, ευρωπαϊκή, πρωτοποριακή» διευκρίνισε. «Αισιοδοξούμε», πρόσθεσε, «πως το επεξεργασμένο μας πρόγραμμα και η συνεπής πολύχρονη δράση μας για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, των δικαιωμάτων και του συλλογικού συμφέροντος θα βρουν ανταπόκριση».

Δείτε εδώ τους υποψηφίους.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

“ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ” – Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ – ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΤΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Αναλγησία και …