Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Διάσημος Αμερικανός Σεφ Αποκαλύπτει το Πανεύκολο Trick του για Τέλειες Μπριζόλες! 

Διάσημος Αμερικανός Σεφ Αποκαλύπτει το Πανεύκολο Trick του για Τέλειες Μπριζόλες! 

Όποτε ο Anthony Bourdain γράφει ένα βιβλίο μαγειρικής που γίνεται best-seller ή ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει διεθνής κουζίνες και κουλτούρες για την εκπομπή του στο CNN, Anthony Bourdain: Parts Unknown, μαθαίνει άπειρα μαγειρικά κόλπα. Αυτή τη φορά το μυστικό που θα σας αποκαλύψει έχει να κάνει με το σωστό ψήσιμο του κρέατος. 

Μιας και το καλοκαίρι είναι η εποχή του μπάρμπεκιου τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθετε το κόλπο και να το δοκιμάσετε όσες φορές χρειαστεί μέχρι να το τελειοποιήσετε. 

Διάσημος Αμερικανός Σεφ Αποκαλύπτει το Πανεύκολο Trick του για Τέλειες Μπριζόλες! 

Ένα πράγμα πρέπει να ξέρετε για να φτιάχνετε τις πιο νόστιμες μπριζόλες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Bourdain η επιτυχία ή η αποτυχία μιας μπριζόλας θα κριθεί τη στιγμή που τη βγάζετε από τη φωτιά… τη στιγμή που τη μεταφέρετε στο ξύλο κοπής για να την κόψετε. 

Αφήστε την μπριζόλα σας να ξεκουραστεί πάνω στο ξύλο κοπής για 5-7 λεπτά πριν την κόψετε. Μην την αγγίξετε καν όλα αυτά τα λεπτά. 

Η μπριζόλα συνεχίζει α μαγειρεύεται αυτά τα σημαντικά λεπτά, εξηγεί ο σεφ, και πρέπει να την αφήσετε ήσυχη για να τελειοποιηθεί. 

Διάσημος Αμερικανός Σεφ Αποκαλύπτει το Πανεύκολο Trick του για Τέλειες Μπριζόλες! 

Η μπριζόλα θέλει ξεκούραση.

Τηρώντας αυτό το μικρό μυστικό θα διαπιστώσετε πως οι μπριζόλες σας πλέον είναι πεντανόστιμες χωρίς ουσιαστικά να κάνετε τίποτα εσείς από τη μεριά σας. 

«Μην την τυλίξετε με αλουμινόχαρτο, μην την καλύψετε με τίποτα, μην την τρυπήσετε με το μαχαίρι, μην την κοιτάξετε καν. Αφήστε την ήσυχη και θα ανταμειφθείτε», λέει ο ίδιος ο σεφ. 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη