Κόσμος

Καναδάς: Τοξικά αέρια εκλύονται από φλεγόμενο πλοίο

Στις φλόγες έχει τυλιχτεί ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στα ανοιχτά των ακτών του Καναδά στον Ειρηνικό, ενώ από αυτό εκλύονται τοξικά αέρια. Η καναδική ακτοφυλακή προχώρησε στην απομάκρυνση 16 ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτό, ενώ πέντε άνθρωποι παραμένουν για την κατάσβεση της φωτιάς. Σύμφωνα με τις Αρχές, η κατάσταση δεν παρουσιάζει κίνδυνο στην ξηρά.

Το πλοίο Zim Kingston είναι αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της πόλης Βικτόρια στη Βρετανική Κολομβία, στο στενό του Χουάν ντε Φούκα που σηματοδοτεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με τον ιστότοπο θαλάσσιας παρακολούθησης MarineTraffic.

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μεταφέρει περισσότερους από 52 τόνους χημικών προϊόντων, τα οποία είχαν φορτωθεί σε δύο από τα κοντέινερ που πήραν φωτιά, μετέδωσε το Radio-Canada που επικαλείται την ακτοφυλακή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock