Υγεία & Διατροφή

Διακήρυξη «ΣΕΙΣΜΟΣ» επιστημόνων: «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» – Πάνω από 4.500 υπογραφές και ανεβαίνουν

Επιστήμονες και γιατροί από όλον τον πλανήτη!!! Μήπως τελικά το 90% των επιστημόνων ΔΕΝ είναι υπέρ των μέτρων και των εμβολίων που επιβάλλονται;;;

Διεθνής ομάδα γιατρών και επιστημόνων υπέγραψε δήλωση την περασμένη Παρασκευή κατηγορώντας τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για τον COVID-19 για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», επειδή, όπως ισχυρίζονται, αποτρέπουν την πρόληψη της χρήσης σημαντικών θεραπειών για την σωτηρία των ασθενών τους.

Από το πρωί της Δευτέρας, η Διακήρυξη γιατρών είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 4.600 υπογραφές. Οι υπογράφοντες κατηγορούν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι επέβαλαν μια στρατηγική θεραπείας «για όλους», με αποτέλεσμα την «άσκοπη ασθένεια και θάνατο» και όχι «την υποστήριξη των θεμελιωδών εννοιών της εξατομικευμένης θεραπείας».

Σύμφωνα με το Global COVID Summit , η δήλωση συντάχθηκε από γιατρούς και επιστήμονες κατά την Σύνοδο Κορυφής για τον COVID στην Ρώμη. Οι υπογράφοντες είναι επαγγελματίες, πολλοί από τους οποίους μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά COVID .

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον COVID αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Παρόλο που οι υπογράφοντες την δήλωση διαφέρουν ως προς τις ειδικότητές τους, τις φιλοσοφίες θεραπείας και τις ιατρικές τους απόψεις, έχουν ξεσηκωθεί για να πάρουν μια συλλογική θέση ενάντια στα αυταρχικά μέτρα εταιρειών, ιατρικών ενώσεων και κυβερνήσεων και των αντίστοιχων οργανισμών τους. Ο στόχος της δήλωσης είναι να ανακτήσουν τον ηγετικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας».

 

Η Διακήρυξη (ΕΔΩ) αναφέρει :

«Η Διακήρυξη των Ιατρών διαβάστηκε για πρώτη φορά στην Σύνοδο Κορυφής στη Ρώμη, εν μέσω έκρηξης ενεργούς υποστήριξης από ιατρικούς επιστήμονες και γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι επαγγελματίες δεν περίμεναν πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με απειλές για την δουλειά τους, με δολοφονία χαρακτήρων, με λογοκρισία εγγράφων και ερευνών, με αποκλεισμό λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα, με χειραγώγηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης, με απαγόρευση κλινικών δοκιμών και παρατηρήσεων ασθενών και με την αλλαγή του επαγγελματικού τους ιστορικού και επιτευγμάτων τους σε ακαδημαϊκά και μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

(…)

Χιλιάδες έχουν πεθάνει από τον COVID λόγω της άρνησης σε σχέση με την χρήση της πρώιμης θεραπείας για την σωτηρία των ασθενών. Η Διακήρυξη είναι μια κραυγή μάχης από γιατρούς που αγωνίζονται καθημερινά για το δικαίωμα στην θεραπεία των ασθενών τους και το δικαίωμα των ασθενών να λαμβάνουν αυτές τις θεραπείες – χωρίς φόβο παρεμβολών, αντιποίνων ή λογοκρισίας από την κυβέρνηση, τα φαρμακεία, τις φαρμακευτικές εταιρείες και την μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

Οι υπογράφοντες δημιούργησαν μια πλατφόρμα πληροφοριών «για γιατρούς-και μόνο επιστήμονες», ώστε οι πολίτες να μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις για τις οικογένειές τους «χωρίς διακοπή, χειραγώγηση, πολιτικοποίηση ή κέρδος από εξωτερικές δυνάμεις που υπερβαίνουν την σχέση γιατρού-ασθενούς».

Το el.gr δεσμεύεται να σας δείξει και σχετικό βίντεο από την διακήρυξη, καθώς πρέπει να εισακούγεται και η άλλη επιστημονική πλευρά χωρίς φυσικά ακρότητες και βερμπαλισμούς.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock