888 Διακοσμήστε τους Τοίχους της Κουζίνας σας με Αυτούς τους Ξεχωριστούς Τρόπους | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Διακοσμήστε τους Τοίχους της Κουζίνας σας με Αυτούς τους Ξεχωριστούς Τρόπους

Διακοσμήστε τους Τοίχους της Κουζίνας σας με Αυτούς τους Ξεχωριστούς Τρόπους

Όταν σκεφτόμαστε πώς να επενδύσουμε τους τοίχους της κουζίνας μας, το άσπρο πλακάκι πάντα είναι μια καλή ιδέα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι η πιο ευφάνταστη και σίγουρα όχι η μοναδική επιλογή.

* Μην ξεχάσετε να πατήσετε τις μπλε λέξεις-προτάσεις στο παρακάτω κείμενο για να δείτε περισσότερα άρθρα που αφορούν τη διακόσμηση της κουζίνας!

Αν κάνετε σκέψεις για το αν θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κάτι πιο τολμηρό στους τοίχους της κουζίνας σας, τότε μη διστάσετε να το δοκιμάσετε. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές κουζίνες όπου η επένδυση στους τοίχους πρωταγωνιστεί.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να τις δείτε, να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε για τη δική σας κουζίνα.

Ο μικρός χώρος μεταξύ πάγκου και ντουλαπιών μειώνεται χρησιμοποιώντας επένδυση με ρίγες και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι μεγαλύτερος. Ταυτόχρονα οι ρίγες συνδυάζονται πολύ όμορφα με τα γήινα χρώματα που έχει το στόρι και ο κεντρικός πάγκος.
Αν σας αρέσει το λευκό πλακάκι αυτής της μίνιμαλ κουζίνας, μην ξεχάσετε να «σπάσετε» το άσπρο με μικρές πινελιές χρώματος. Εδώ το μικρό φυτό κάνει όλη την διάφορα.
Σας αρέσει το ρετρό; Τότε αξιοποιήστε τα ρετρό πλακάκια για να επενδύσετε τους τοίχους της κουζίνας σας. Είναι πανέμορφα και δημιουργούν μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον.
Κάποιες φορές το θέμα δεν είναι τα ίδια τα πλακάκια, αλλά ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί στον τοίχο. Αυτή η κουζίνα ξεφεύγει από τα κλασσικά και τοποθετεί τα λευκά πλακάκια έξυπνα, δημιουργώντας έτσι έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρων τοίχο.
Μια κουζίνα όπου όλα είναι λευκά, αφήνει χώρο στην επένδυση του τοίχου να πρωταγωνιστήσει και να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Τα πανέμορφα αυτά πλακάκια γίνονται το επίκεντρο της προσοχής.
Μια πολύ έξυπνη επένδυση που φέρνει διακριτικά το χρώμα στην κουζίνα, χρησιμοποιώντας μια λωρίδα του τοίχου που είναι επενδυμένη με αυτά τα υπέροχα πλακάκια.
Το βλέμμα μας πέφτει αμέσως σε αυτόν τον τοίχο που έχει επενδυθεί πολύ κομψά και σε αρμονία με τα χρώματα του πάγκου. Η κάμαρα πάνω από τα μάτια της κουζίνας ολοκληρώνει τον σχεδιασμό αυτή της πολύ όμορφης κουζίνας.
Αυτό το έντονο pattern δίνει τον «παλμό» αυτής της κουζίνας. Μην φοβηθείτε τα τολμηρά σχέδια για να επενδύσετε τον τοίχο σας αν θέλετε να πρωταγωνιστήσει στην συνολική διακόσμηση της κουζίνας.
Μια υπέροχη απόχρωση που κάνει αυτή την κουζίνα ζεστή και φιλική. Χωρίς να είναι πολύ έντονη, τραβάει το ενδιαφέρον σε μία κατά τα άλλα λευκή κουζίνα.

Δείτε ακόμα:

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..