ΕνημέρωσηΠολιτική

Ξανθός – Βουλή: Πίσω από κάθε κυβερνητική απόφαση υπάρχει η εμμονή με το νεοφιλελευθερισμό

Το ερώτημα «εάν η συμπολίτευση έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει κρίση στη διαχείριση που κάνει η κυβέρνηση στα μείζονα θέματα, στην πανδημία, στην ακρίβεια και τώρα τελευταία με την κακοκαιρία», απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Ο Ανδρέας Ξανθός τόνισε: «Έχετε επαφή με την πραγματικότητα ή όχι; Με ποιους κουβεντιάζετε ακριβώς; Με τους δημοσκόπους, με τα golden boys, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους τραπεζίτες; Έχετε επαφή με κόσμο που ζορίζεται, που χάνει ανθρώπους; Έχει πάει κανείς σας να δει τι συμβαίνει στα νοσοκομεία; Να μιλήσει όχι με τους διοικητές που έχετε διορίσει, αλλά με τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής;».

Σύμφωνα με τον κ. Ξανθό, η κυβέρνηση απέτυχε «επειδή πίσω από κάθε κυβερνητική απόφαση υπάρχει η εμμονή με το νεοφιλελευθερισμό και η επιρροή επιχειρηματικών συμφερόντων».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock