Διευκρινήσεις Δρίτσα: Αναλαμβάνω την ευθύνη, ελλιπής η διατύπωσή μου, άφηνε περιθώρια παρερμηνειών

«Εννοούσα ότι η τρομοκρατία δεν πέρασε στην Ελλάδα, ενώ άλλες πολιτικές πέρασαν» διευκρίνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε η δήλωσή του ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Θέλοντας να αμβλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε η παραπάνω δήλωση, ο κ. Δρίτσας είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9: «Στο βαθμό που πραγματικά η διατύπωσή μου δεν ήταν πλήρης, σε ό,τι ευθύνομαι και προφανώς ευθύνομαι για τις κακές εντυπώσεις που δημιούργησε, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη», εκφράζοντας την λύπη του ιδιαίτερα απέναντι στα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν το αυθεντικό νόημα των λεγομένων μου. Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι η τρομοκρατία δεν πέρασε την Ελλάδα. Η συζήτηση γινόταν για το αν η κυβέρνηση αξιοποιεί και την τρομοκρατία και πολλά άλλα προβλήματα με μια ανεύθυνη σκοπιμότητα στρέφοντάς της ενάντια στους αντιπάλους της. Ήθελα να επισημάνω τις κακόβουλες και επικίνδυνες αξιοποιήσεις από την κυβέρνηση».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση