Υγεία & Διατροφή

“Αuτά είναι τα σημάδια της μάχης”: 37χρονη εθισμένη στο σολάριουμ δείχνει την τρύπα στο κεφάλι της & πpoειδoποιεί

Το σολάριουμ μπορεί να είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος μαυρίσματος, όμως μια γυναίκα «πλήρωσε» ακριβά την επιλογή της, γιατί έπαθε καρκίνο του δέρματος και πλέον έχει μια τεράστια τρύπα στο κεφάλι της, που δεν θα επουλωθεί ποτέ.

Σύμφωνα με nypost.com, η 37χρονη Nickie Murtagh από το Λονδίνο πήγαινε από σχεδόν 20 ετών σε κέντρα αισθητικής και έκανε σολάριουμ, με αποτέλεσμα να αποκτήσει εθισμό με την πάροδο των χρόνων.

Έτσι, για πάνω από μια δεκαετία έκανε σολάριουμ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, όμως το 2016 συνειδητοποίησε ότι κάνει δεν πήγαινε καλά, γιατί αναπτύσσονταν κάτι σαν εξόγκωμα στο κεφάλι της.

Αμέσως επικοινώνησε με τον αισθητικό της, ο οποίος την διαβεβαίωσε ότι ήταν μια απλή κύστη και μάλιστα την έπεισε να κλείσει ραντεβού, ώστε να μπει στο χειρουργείο και να την αφαιρέσει.

Πως ο εθισμός της στο σολάριουμ παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και συνεχίστηκε μέχρι το 2018, όπου το εξόγκωμα σιγά σιγά ξεκίνησε να μεγαλώνει. Τότε, αποφάσισε να επισκεφθεί έναν δερματολόγο, ο οποίος της είπε από το πρώτο ραντεβού, ότι είναι καρκίνος του δέρματος και μπορεί να της κοστίσει την ζωή.

«Εργάζομαι στο Royal Marsden Hospital, οπότε έχω δει πολλά περιστατικά καρκίνου, αλλά αυτή η λέξη προκαλεί ρίγη», είπε χαρακτηριστικά η 37χρονη και πρόσθεσε ότι «δεν θέλαμε να το πούμε στα παιδιά, καθώς ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαν να δουν πέρα ​​από αυτή τη λέξη».

Τελικά, έκανε νέο χειρουργείο με επιτυχία -στο οποίο έμεινε ξύπνια κατά όλη την διάρκεια του- και στη συνέχεια έκανε πλαστική στο συγκεκριμένο σημείο. Πλέον είναι καλά στην υγεία της και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως πρόκειται να έχει μόνιμα ένα κενό ανάμεσα στα μαλλιά της, στο οποίο δεν πρόκειται ποτέ να φυτρώσουν τρίχες.

Η Nickie Murtagh λοιπόν, έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο TikTok όπου μοιράζεται την ιστορία της και δίνει συμβουλές για τον καρκίνο του δέρματος, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να προσέχει.

 

«Δεν μου αρέσει το πώς φαίνομαι τώρα, αλλά αυτά είναι τα σημάδια της μάχης μου και η υπενθύμιση για πάντα ότι έχω τη ζωή μου, οπότε θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο του δέρματος», αναφέρει για την περιπέτεια της υγείας της.

πηγη

 

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock