Τρόπος Ζωής

Η έκπληξη γενεθλίων στην Πάολα την ώρα που τραγουδούσε – Αποθέωση και λουλούδια… βουνό

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στην Πάτρα και πάνω στη σκηνή η Πάολα, η οποία τραγουδούσε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Σύμφωνα με το tempo24.news, την ώρα που η Πάολα ερμήνευε ένα από τα τραγούδια της, οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη επάνω στη σκηνή.

Μια μεγάλη τούρτα με κεράκια και πυροτεχνήματα, με όλους της τους συνεργάτες να της τραγουδούν “Να ζήσεις Πάολα” και την ίδια να το διασκεδάζει συγκινημένη και το κοινό να την αποθεώνει.

Βεγγαλικά από τη σκηνή και χειροκροτήματα από το κοινό συμπλήρωσαν την ατμόσφαιρα με την αγαπημένη Πάολα να τους ευχαριστεί όλους.

Και όσο για το πόσα “έκλεισε;” Η Πάολα έγινε 40, και το απολαμβάνει με την καρδιά της! Η σκηνή πάντως γέμισε με λουλούδια, με τα πανέρια από αυτά να σχηματίζουν… βουνό.

To άρθρο Η έκπληξη γενεθλίων στην Πάολα την ώρα που τραγουδούσε – Αποθέωση και λουλούδια… βουνό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock