ΕνημέρωσηΟικονομία

Διευρύνεται το καθεστώς των 72 δόσεων για τις οφειλές ασφαλισμένων στον ΕΔΟΕΑΠ

Δυνατότητα ρύθμισης των έως και την 31η Δεκεμβρίου οφειλών τους έχουν οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ, με άκρως ευνοϊκούς όρους, όπως 72 δόσεις και διαγραφή πάσης φύσεως τόκων και προσαυξήσεων.

Σχετικό αίτημα θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά (info@edoeap.gr) έως και την 31ή Ιανουαρίου 2022. Οι ασφαλισμένοι θα λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση, ανάλογα με την περίπτωσή τους.

Αίτημα μπορούν να υποβάλουν και όσοι ήδη τελούν σε διακανονισμό που εξυπηρετούν ή έχουν αιτηθεί παλαιότερα διακανονισμό που δεν έχει διεκπεραιωθεί.

Ο διακανονισμός παρέχει:
• Έως 72 μηνιαίες δόσεις
• Ελάχιστο ποσό δόσης 50 ευρώ για οφειλή άνω των 1.000 ευρώ και 30 ευρώ για μικρότερο ποσό.
• Έκπτωση 100% επί των πάσης φύσεως προσαυξήσεων, τελών και τόκων όπως υπολογίζονται έως την ημερομηνία υπαγωγής στη ρύθμιση, σε ποσοστό 100%, που σε περίπτωση απώλειας της ρύθμισης αναβιώνουν

Οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι-περιθαλπόμενοι με εισφορά για να υπαχθούν πρέπει να έχουν καταβάλει το τρέχον ασφάλιστρο. Ο διακανονισμός θα εκπίπτει σε περίπτωση μη καταβολής δύο δόσεων. Αίτημα για τη ρύθμιση δύναται να υποβληθεί μόνο μια φορά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock