Διπλά κερδισμένοι με το λογαριασμό του ρεύματος σχεδόν στο μισό!

Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, άλλαξαν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, λοιπόν, ο φετινός χειμώνας μας βρίσκει σχεδόν σε καθημερινή -και σε πολλές περιπτώσεις, 24ωρη- βάση στο σπίτι.

Τα σπίτια μας έχουν μετατραπεί πλέον στους μικρόκοσμούς μας και δεν αποτελούν απλώς τα μέρη στα οποία κοιμόμαστε, ξεκουραζόμαστε και περνάμε χαλαρές στιγμές με τις οικογένειές μας, αλλά αναλόγως με τις απαιτήσεις της νέας μας καθημερινότητας, μετατρέπονται μεταξύ άλλων σε χώρους άσκησης και κυρίως, εργασίας, αφού όλο και περισσότεροι εργαζόμαστε πλέον συχνά ή καθημερινά, εξ αποστάσεως.

Καθώς όμως οι ώρες παραμονής μας εντός αυξάνονται, μεγαλώνουν και οι ενεργειακές ανάγκες των σπιτιών μας. Το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή η αύξηση της ενεργειακής κατανάλωσης και δη, της κατανάλωσης ρεύματος στο σπίτι, μας απασχολεί όλους ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Και αυτό διότι γνωρίζουμε ότι πλέον καταναλώνουμε περισσότερο ρεύμα σε καθημερινή βάση, κάτι που μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στα έξοδά μας.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση