Επικαιρότητα

Καταδίκη ερήμην για 52χρονο στον Βόλο που τρομοκρατούσε πρώην σύζυγο, κόρη και πεθερά

Ερήμην καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 52χρονος, ο οποίος απειλούσε και τρομοκρατούσε στο ίδιο τους το σπίτι, τόσο την πρώην σύζυγό του και την ανήλικη κόρη τους, όσο και την πρώην πεθερά του.

«Θα σε σκοτώσω, θα σας θάψω , θα σε βρουν μέσα σε χαντάκι», φώναζε ο 52χρονος, χτυπώντας την πόρτα του σπιτιού της πρώην συζύγου του τρομοκρατώντας την ίδια και την έφηβη κόρη τους, ενώ το ίδιο έκανε και έξω από το σπίτι της πρώην πεθεράς του.

Ο άνδρας που συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε το Σάββατο 10 Ιουνίου, κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση κατά συρροή και ενώ ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, την Τετάρτη δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο.

Καταδικάστηκε ερήμην

Φιλικό πρόσωπο του κατηγορούμενου, που είπε ότι ο 52χρονος έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του που ασθενούσε και για τον λόγο αυτό δεν βρέθηκε στο Δικαστήριο.

Καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 18 μηνών, σύμφωνα με το magnesianews.gr, και θα μείνει εκτός φυλακής μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο, αν καταθέσει έφεση. Εφόσον καταδικαστεί και στο Εφετείο, θα καταλήξει στην φυλακή.

Η πρώην σύζυγος δήλωσε πως ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν άντεχε την βία, όπως δεν την αντέχει και η 14χρονη κόρη τους, που αρνείται να τον δει γι’ αυτό και εκείνος προκαλεί συνεχώς επεισόδια και απειλεί.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock