Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Συντονισμένη δράση κατά της οπαδικής βίας από Δικαιοσύνη και Αστυνομία

Καθώς ο εντοπισμός και άλλων συνεργών του 23χρονου κατηγορούμενου που έχει συλληφθεί για την άγρια δολοφονία του νεαρού Άλκη, εκτιμάται πως είναι θέμα χρόνου, στην έρευνα για την υπόθεση μπαίνει και η ΕΥΠ. Την ίδια ώρα, η αστυνομία σε ένα μπαράζ αστυνομικών εφόδων έχει κάνει «φύλλο και φτερό» συνδέσμους οπαδών ομάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από όπου βγήκαν στο φως έβγαλαν στο φως, μαχαίρι, τσεκούρια και άλλα παρόμοια εργαλεία που μπορούν να μετατραπούν σε φονικά όπλα.

Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ζαχαρίας Κοκκινάκης, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, με εγκύκλιό του θέτει σε εγρήγορση τους εισαγγελείς Πρωτοδικών να διερευνήσουν τυχόν διάπραξη κακουργημάτων στις λεγόμενες «λέσχες φιλάθλων», σε συνδέσμους και εντευκτήρια κλπ. Εξάλλου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι «οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων είναι συνεχείς» και ότι «οι παράνομοι θα κλείνουν».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock