Δοξιάδης σε Πολάκη: Προϊόν διεστραμμένων εγκεφάλων η «λάσπη» για τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα

Για προσπάθεια σπίλωσης της πρωτοβουλίας για την προστασία των ασυνόδευτων ανήλικων από προσφυγικές χώρες κάνει λόγο ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης απαντώντας σε αναφορές του πρώην υπουργού Παύλου Πολάκη με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη.

«Το σπουδαίο έργο ενοχλεί, ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται σε ένα ζήτημα καθαρά ανθρωπιστικό», επισημαίνει ο κ. Δοξιάδης και κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση για «εγκατάλειψη των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων στη μοίρα τους».

Στη συνέχεια, παραθέτει μερικές από τις σημαντικότερες δράσεις της ειδικής γραμματείας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων και δηλώνει «ιδιαίτερα χαρούμενος που ο πρωθυπουργός ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία, που έβγαλε από τη δυστυχία και έδωσε προοπτική ανθρώπινης ζωής σε χιλιάδες ανυπεράσπιστους ανήλικους», καθώς και «ιδιαίτερα περήφανος για τον ρόλο μου στο ξεκίνημα της πρωτοβουλίας και ακόμα πιο περήφανος για το έργο της Ειρήνης Αγαπηδάκη, έργο σημειωτέον που έχει αναγνωρισθεί και επαινεθεί από όλους τους ευρωπαϊκούς συνεργαζόμενους φορείς».

Source link

realhosting
loading...

Leave a Reply