Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : “το ότι δεν τελείωσε το 21 φαίνεται και από αυτό , ότι αισίως φτάσαμε στο 2021”


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πληροφορίες – τα πράγματα με την τουρκία δεν είναι καθόλου καλά-  σκοπός της Άγκυρας να μην φτάσουμε να γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου . 

” Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπολύει ο Χουλουσί Ακάρ, λίγες ώρες, μάλιστα, προτού επαναληφθούν οι διερευνητικές ανάμεσα στις δύο χώρες. Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κατηγόρησε την Αθήνα για «προκλητική και αδιάλλακτη στάση».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, εκτόξευσε νέα πυρά κατά της χώρας μας στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Γιασάρ Γκιουλέρ, οι αρχηγοί των τριών κλάδων των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας.

 

Στις δηλώσεις του ο Ακάρ είπε ότι «η Τουρκία δίνει σημασία στις συνομιλίες με την Ελλάδα», την οποία, ωστόσο, κάλεσε «να εγκαταλείψει το συντομότερο δυνατόν την αδιάλλακτη και προκλητική της στάση» https://www.onalert.gr/kosmos/tourkia/aichmes-akar-prin-tis-diereynitikes-proklitiki-kai-adiallakti-i-stasi-tis-elladas/411833/

ΑΡΑΓΕ ΤΙ  ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ;

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Πριν ένα 24ωρο γράψαμε δίχως να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις  ” Αν υπάρχει Κολοκοτρώνης αναμεταξύ μας να κάνει ένα βήμα μπροστά , τον χρειάζεται επειγόντως η πατρίδα” 

Οι τούρκοι έρχονται , οι προσκυνημένοι εκδίδονται με διατάγματα ,  οι ξένοι ορέγονται το θήραμα στην φάκα. Δεν υπάρχει χρόνος, μόνο η Ομοψυχία μας έμεινε, ας την θρέψουμε με το ΠΑΝΑΓΙΟ ΑΙΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ  και να την κάνουμε έναν ολοκληρωμένο  Κολοκοτρώνη, αν δεν βρίσκουμε.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

πηγη

loading…


realhosting
loading...

Απάντηση