Κόσμος

Δυτική Όχθη: Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι από πυρά Ισραηλινών

Δύο Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά των ισραηλινών δυνάμεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δήλωσαν σήμερα Τετάρτη (10/5) αξιωματούχοι των παλαιστινιακών υγειονομικών αρχών.

Ο ισραηλινός στρατός δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τους θανάτους Παλαιστίνιων μέχρι στιγμής, την επομένη των επιχειρήσεων που εξαπέλυσε στη Λωρίδα της Γάζας, εναντίον ιδίως στελεχών του κινήματος Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ, με απολογισμό 15 νεκρούς, ανάμεσά τους παιδιά.

Από την αρχή της χρονιάς, τουλάχιστον 125 Παλαιστίνιοι, 19 Ισραηλινοί, μια Ουκρανή κι ένας Ιταλός έχουν σκοτωθεί σε βίαια επεισόδια που συνδέονται με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των αρχών στις δυο πλευρές.

Οι στατιστικές αυτές συμπεριλαμβάνουν στην παλαιστινιακή πλευρά μαχητές και άμαχους, ανάμεσά τους και ανήλικα παιδιά ενώ στην ισραηλινή πλευρά κυρίως άμαχους, ανάμεσά τους ανήλικους, καθώς και τρία μέλη της αραβικής μειονότητας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock