Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Δ. Ευρώτα: Επιτυχής εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας

Δ. Ευρώτα: Επιτυχής εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 49η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας.

Οι εθελοντές αιμοδότες της περιοχής έσπευσαν στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, προκειμένου να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ».

Η αιμοληψία διήρκεσε από τις 6 έως τις 8 μμ., ενώ την όλη διαδικασία έφερε εις πέρας κινητό συνεργείο του Γ.Ν.Ν. Σπάρτης, με ειδικευμένο προσωπικό.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, στους αιμοδότες προσφέρθηκαν μπισκότα και φρέσκος φυσικός χυμός πορτοκαλιού.

Σημειώνεται ότι, μέχρι τώρα, οι εθελοντές αιμοδότες μας έχουν δώσει πλέον των 4.000 φιαλών αίματος για τις ανάγκες των ασθενών και συγκεκριμένα για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, για τροχαία και λοιπά ατυχήματα, εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, γαστρορραγίες, κατάγματα και έκτακτες περιστάσεις.

Επισημαίνεται, ότι η ανταπόκριση των αιμοδοτών σε κάθε αιμοληψία, αποδεικνύει έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και εθελοντική δράση.

Ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και φαρμακοποιούς για την αμέριστη συμπαράστασή τους, το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, το προσωπικό του Γ.Ν.Ν. Σπάρτης καθώς και τις κυρίες – μέλη του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας «Νέοι Ορίζοντες» οι οποίες συνέδραμαν σημαντικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας προσφέροντας φρέσκους χυμούς στους εθελοντές αιμοδότες.

Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστεί και συγχαίρει τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό τους, το αίμα.

Με το σύνθημα ότι «το αίμα δεν αγοράζεται, αντίθετα μόνο προσφέρεται», ο Δήμος Ευρώτα συνεχίζει την αξιόλογη πρωτοβουλία.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη