Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Δ. Ηρακλείου: Στα άκρα η σύγκρουση δημάρχου συμβασιούχων για την αποκομίδη

Δ. Ηρακλείου: Στα άκρα η σύγκρουση δημάρχου συμβασιούχων για την αποκομίδη

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η σύγκρουση του δημάρχου Ηρακλείου, με τους συμβασιούχους του δήμου, οι οποίο ξανάκλεισαν το αμαξοστάσιο του δήμου, με αποτέλεσμα να σταματήσει η αποκομιδή σκουπιδιών που είχε ξεκινήσει χτες. Ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρίνος, συγκεριμένα δήλωσε:

«Η απόφαση των συμβασιούχων να αποκλείσουν εκ νέου το αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου και να εμποδίσουν την αποκομιδή των απορριμμάτων, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όσα συμφωνήθηκαν την Δευτέρα 26 Ιουνίου, παρουσία δυο Εισαγγελέων, του Επόπτη Δημόσιας Υγείας, του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου.

Επαναλαμβάνω, ο Δήμος Ηρακλείου στάθηκε εμπράκτως και με περίσσευμα καλής θελήσεως από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμβασιούχων και των διεκδικήσεων τους. Ωστόσο ουδεμία διεκδίκηση μπαίνει πάνω από την δημόσια υγεία! Και ουδεμία πρόφαση για την υπαναχώρηση των συμβασιούχων σε σχέση με την συμφωνία της Δευτέρας μπορεί να γίνει αποδεκτή, την στιγμή που η πόλη εκπέμπει σήμα κινδύνου. Η κατάσταση είναι εξόχως επικίνδυνη και καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο όγκος των απορριμμάτων αυξάνεται, θα γίνεται χειρότερη κάθε ώρα που περνά. Σεβόμαστε τον αγώνα των συμβασιούχων αλλά πάνω από όλα οφείλουμε να προστατέψουμε την υγεία των δημοτών και των επισκεπτών την πόλη. Καλώ τους έχοντες την ευθύνη να κινηθούν άμεσα ώστε να αρθεί ο αποκλεισμός του αμαξοστασίου και να συνεχιστεί η αποκομιδή. Και ξεκαθαρίζω ότι σε κάθε περίπτωση, το Ηράκλειο θα καθαρίσει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη