Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Δ. Λάρισας: Με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή σκουπιδιών

Δ. Λάρισας: Με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή σκουπιδιών

Με πέντε απορριματοφόρα και μετ΄εμποδίων πραγματοποιείται η αποκομιδή των σκουπιδιών στο δήμο Λαρισαίων μετά απο συμφωνία της δημοτικής αρχής με τους εργαζόμενους. Δύο απορριματοφόρα έτσι κι αλλιώς συλλέγουν τα σκουπίδια με προσωπικό ασφαλείας και ακόμη τρία μοιράζονται μέσα στη μέρα και τη νύχτα στην πόλη με προτεραιότητα στους κεντρικούς δρόμους, τα νοσοκομεία, τους παιδικούς σταθμούς και τις πλατείες.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Απόστολο Σουρλαντζή, η κατάσταση έχει ήδη βελτιωθεί στους κεντρικούς δρόμους.

Ωστόσο, λόφους σχηματίζουν τα σκουπίδια στις γειτονιές. Την κατάσταση προσπαθεί να ελέξγει ο δήμος με πεζά συνεργεία καθαριότητας αποτελούμενα απο 50 εργαζόμενους που μαζεύουν σε μεγάλες σακούλες τα «χύμα» σκουπίδια γύρω από τους κάδους και καθαρίζουν με ζεστό νερό, όπου είναι δυνατόν, το δρόμο και τα πεζοδρόμια.

Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση κεντρικά, θα αρχίσει η αποκομιδή και πιο περιφερειακά.

Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Λαρισαίων έχουν νέα συγκέντρωση στις 12.00 και τελούν σε αναμονή, όπως και όλοι οι συνάδελφοί τους σε όλη τη χώρα, των εξελίξεων στην Αθήνα και συγκεκριμένα περιμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Πρωθυπουργό, συνάντηση που γίνεται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο μεταξύ ο αρμόδιος εισαγγελέας στη Λάρισα κάλεσε όλους τους δημάρχους του Νομού Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια στους δρόμους λόγω της απεργίας των εργαζομένων.
Δεν αποκλείεται, αν το κρίνει σκόπιμο, να προχωρήσει σε περαιτέρω διαδικασίες.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη