888 Δ.Πυλαίας: Σύντομα ΜΑΠ, γάλα, γιατρός ασφαλείας, τεχνικός ασφαλείας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Δ.Πυλαίας: Σύντομα ΜΑΠ, γάλα, γιατρός ασφαλείας, τεχνικός ασφαλείας

Δ.Πυλαίας: Σύντομα ΜΑΠ, γάλα, γιατρός ασφαλείας, τεχνικός ασφαλείας

Έπειτα από καταγγελία, από εργαζόμενους του δήμου Πυλαίας στην aftodioikisi.gr που αφορούσε την μη εφαρμογή του Άρθρου 52* του πολυνομοσχεδίου ΟΤΑ που έχει να κάνει με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας εργαζομένων Ο.Τ.Α., η aftodioikisi.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον δήμο Πυλαίας και η απάντηση που πήραμε ήταν η εξής:

• Ως προς τα ΜΑΠ: Τα προβλεπόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας (βάσει του άρθρου 52 του Πολυνομοσχεδίου ΟΤΑ) για την προηγούμενη χρονιά δόθηκαν ήδη από τους πρώτους κιόλας μήνες του 2017 προς όλους τους εργαζομένους που τα δικαιούνται. Επιπλέον σε εξέλιξη είναι και θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος μήνα η διαδικασία για την υπογραφή ανάλογης σύμβασης για τη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας προς τους εργαζομένους που τα δικαιούνται για το 2018.
• Ως προς το ΓΑΛΑ: Η τελευταία δόση των οφειλομένων όσον αφορά τη χορήγηση γάλακτος προς τους εργαζομένους που το δικαιούνται ως προς την ποσότητα που αποτιμάται σε χρήμα (καθώς και τα υπολειπόμενα ποσά οφειλής του 2013 και από 1/1/2015 έως και 8/2/2016 που καθυστέρησαν λόγω άγονων διαγωνισμών) εξοφλήθη ήδη εντός του 2017. Επιπλέον να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκε μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς και σύντομα θα υπογραφεί σχετική σύμβαση για τη χορήγηση γάλακτος για το 2018 σε ημερήσια βάση προς τους εργαζομένους που το δικαιούνται όπως ο νόμος ορίζει.
• Ως προς τον ΓΙΑΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης και αναμένεται η υπογραφή νέας σύμβασης για την πρόσληψη ειδικού γιατρού εργασίας για όλους τους εργαζόμενους του δήμου μετά την λήξη την προηγούμενης σχετικής σύμβασης.
• Ως προς τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών η διαδικασία για την ανάθεση σύμβασης για την πρόσληψη Τεχνικού Ασφαλείας για όλους τους εργαζομένους στον δήμο μας, όπως ο νόμος ορίζει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΑΠ, ΔΗΜΟΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΑΝΤΑ, ΠΥΛΑΙΑΣ, ΔΟΘΗΚΑΝ

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Οι οκτώ προκηρύξεις για προσωρινά & οριστικά αποτελέσματα (έγγραφο)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Τις προκηρύξεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *