888 Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ταΐζεις πρόσφυγες όταν ελληνόπουλα και γέροντες λιποθυμούν; Και οι Έλληνες κύριε; ΒΙΝΤΕΟ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ταΐζεις πρόσφυγες όταν ελληνόπουλα και γέροντες λιποθυμούν; Και οι Έλληνες κύριε; ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ταΐζεις πρόσφυγες όταν ελληνόπουλα και γέροντες λιποθυμούν; Και οι Έλληνες κύριε; ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩΟ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Συρίγος μερικές μέρες πριν τη λιποθυμία του κοριτσιού στη Ρόδο μας έλεγε πως δεν μπορούν να σταματήσουν τους αλληλέγγυους που κάνουν συσσίτια ειδικά για «πρόσφυγες». Την ίδια στιγμή ξεχνά πως το κόμμα του είναι αυτό που απαγόρευσε τα συσσίτια αποκλειστικά για Έλληνες που είναι και αυτοί που πλήρωναν ολη τους τη ζωή αυτό το υδροκέφαλο κράτος….

Αυτό το κράτος που σήμερα με τις εισφορές μας στεγάζει λαθρομετανάστες, τους πληρώνει το ρεύμα, το νερό και τους δίνει και μηνιάτικο. Το κράτος αυτό λοιπόν θα απαγορεύσει σύντομα τις δημόσιες διαμαρτυρίες με ένα νομοσχέδιο που έχει συνταχτεί από το Δεκέμβριο αλλά ο Συρίγος μας διατρανώνει πως δεν μπορούν να απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις. Βέβαια όταν το είπε αυτό ήταν γιατί μιλούσε για τους αλληλέγγυους και όχι για εμάς.
Το ερώτημα δεν είναι εάν είναι ανίκανοι οι βουλευτές της Νέας δημοκρατίας, ούτε εάν το κόμμα δεν τους λέει τη μέλλει γενέσθαι για τα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση αλλά γιατί μετά από τόσες κωλοτούμπες αυτά τα κόμματα μας κυβερνούν ακόμα.

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

ΗΧΗΤΙΚΟ- ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΟΣΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ» Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΑ…ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1975!

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *